Garsonieră de vânzare, mobilată în zona Nerva Traian, Sector 3 (2024)

Dacă te vei muta în zona Vitan Mall - Nerva Traian - Mihai Bravu, vei avea la doi pași de casă mai multe unități de învățământ. Printre acestea amintim Grădinița Brândușa de pe Strada Brândușelor, Școala Gimnazială nr. 84 situată lângă Complexul Comercial Prosper și Școala Gimnazială nr. 81 de pe Strada Nerva Traian. În apropierea stației de metrou Timpuri Noi se află sediile mai multor instituții private de învățământ superior. Este vorba despre Universitatea "Titu Maiorescu", Universitatea "Nicolae Titulescu" și despre Universitatea Creștină "Dimitrie Cantemir". Vezi ce hartă ce alte unități de învățământ există în zona Vitan Mall - Nerva Traian - Mihai Bravu.

Dacă te vei muta în această zonă, vei avea la dispoziție mai multe autobuze și tramvaie care te vor ajuta să te deplasezi către centrul orașului și nu numai. Printre acestea amintim tramvaiul 19 care oferă o legătură directă cu sud - estul Bucureștiului, tramvaiul 27 cu care te poți deplasa până la Piața Unirii și autobuzul 124 al cărui traseu ajunge în zona Eroilor. Cu autobuzul 133 ajungi rapid la Parcul Tineretului și la Gara Basarab. Vei avea, totodată, în apropierea viitoarei tale locuințe două stații de metrou - Timpuri Noi și Mihai Bravu. Ambele îți oferă posibilitatea de a lua trenuri care circulă atât pe magistrala 1 Dristor - Pantelimon, cât și pe magistrala 3 Preciziei - Anghel Saligny. Consultă harta și vezi care vor fi cele mai apropiate stații de viitoarea ta locuință.

Vrei să te muți în zona Vitan Mall - Nerva Traian - Mihai Bravu și te gândești deja unde îți vei putea face cumpărăturile? În primul rând, vei avea la dispoziție numeroase magazine de cartier, având în vedere faptul că multe dintre blocurile din această parte a orașului dispun de spații comerciale la parter. București Mall, primul complex comercial de acest tip din Capitală, poate fi o altă opțiune excelentă. Cu mașina ajungi destul de ușor și la mall-urile ParkLake și Sun Plaza. Vrei să cumperi legume și fructe proaspete? Atunci trebuie să știi că o piață este amplasată pe Strada Foișorului. Un magazin Lidl a fost deschis în zona Pasajului Mihai Bravu. În plus, în apropiere vei avea și Complexul Comercial Prosper și un magazin de bricolaj. În apropiere ai la dispoziție și o serie de magazine cu materiale de construcții sau finisaje. La doi pași de toate acestea găsești și un complex comercial ce include mai mulți retaileri, inclusiv două pet shop-uri. Ajungi destul de rapid și la hipermarketul Auchan Vitan și la Unirea Shopping Center. Află unde sunt localizate toate acestea de pe hartă.

De multe ori, la orele de vârf, vei întâmpina aglomerație în trafic pe Calea Vitan sau pe celelalte artere principale din această zonă, motiv pentru care este posibil să ai unele dificultăți în găsirea unui loc de parcare. Îți recomandăm, totodată, să apelezi la Direcția Generală de Impozite și Taxe Locale Sector 3 pentru a închiria un loc de parcare în apropierea locuinței tale. Dacă optezi pentru un apartament într-un ansamblu rezidențial nou, atunci discută direct cu dezvoltatorul și vezi ce ofertă îți pune la dispoziție. Astfel, te vei asigura că nu mai pierzi timpul seara căutând un loc de parcare. Consultă harta și află ce opțiuni ai în zona Vitan Mall - Nerva Traian - Mihai Bravu.

În zona Vitan Mall - Nerva Traian - Mihai Bravu vei avea la dispoziție câteva spații verzi de mici dimensiuni, amenajate cu locuri de joacă pentru copii, cel mai mare dintre acestea fiind Parcul Emil Gârleanu. Vei ajunge însă destul de rapid de aici la Parcul Alexandru Ioan Cuza (fostul IOR) sau la Parcul Tineretului. O altă variantă bună pentru cei care își doresc să facă o plimbare prin natură este o vizită în Parcul Natural Văcărești la care ajungi foarte ușor. Pe marginea deltei te poți plimba chiar și cu bicicleta. Multe dintre blocurile situate la principalele artere de circulație din această zonă dispun de spații comerciale la parter, într-unele dintre acestea fiind deschise restaurante și baruri. Pentru mai multă diversitate, vei avea la o aruncătură de băț Centrul Vechi al Bucureștiului. În zona Pasajului Mărășești vei putea merge la un spectacol pus în scenă de echipa Teatrului de Operetă și Musical "Ion Dacian". Preferi să te relaxezi la film? Un cinematograf este disponibil în București Mall - primul centru comercial de acest tip din oraș, situat pe Calea Vitan. O altă opțiune poate fi găsită în mall-ul ParkLake din zona Parcului Alexandru Ioan Cuza. Vezi ce alte alternative de petrecere a timpului liber vei avea dacă te muți în zona Vitan Mall - Nerva Traian - Mihai Bravu.

Principalele unități sanitare din această zonă sunt Policlinica Vitan Dudești și spitalul privat de oftalmologie Westeye Hospital. Unul dintre cele mai apropiate spitale de stat la care vei avea acces, dacă te vei muta aici, este Spitalul Clinic "Dr. Victor Babeș". O altă opțiune poate fi și Spitalul Clinic de Urgență "Sfântul Ioan" de la Șoseaua Vitan-Bârzești. O serie de unități medicale sunt disponibile și pe Șoseaua Berceni la care poți să ajungi în doar câteva minute cu mașina. Dacă preferi o clinică privată, atunci printre cele mai apropiate se numără clinica Regina Maria Mărășești sau Monza Metropolitan Hospital. Găsești pe harta de mai jos și farmaciile disponibile în zona Vitan Mall - Nerva Traian - Mihai Bravu.

Câteva restaurante găsești pe Strada Nerva Traian, iar pe Calea Vitan ai la dispoziție mai multe fast food-uri. Un food court cu restaurante destul de diverse găsești, de asem*nea, la etaj în București Mall. Pentru pâine caldă, o gustare sau o prăjitură merită să încerci și brutăria Koksal aflată la doi pași de mall. Dacă ești grăbit, poți să mergi repede până la drive through-ul KFC de pe Șoseaua Mihai Bravu sau la restaurantul McDonald"™s din Dristor de unde poți să-ți comanzi, de asem*nea, mâncarea direct din mașină. Alte food court-uri ai în apropiere la mall-urile ParkLake și Sun Plaza, dacă nu te deranjează să mergi câteva minute cu mașina. Ajungi extrem de repede din această zonă și în Centrul Vechi al orașului unde găsești restaurante și terase pentru toate gusturile. Vezi ce alte restaurante găsești în zona Vitan Mall - Nerva Traian - Mihai Bravu și în vecinătatea acesteia consultând harta.

Ai nevoie de o bancă sau de un ATM? Pe Strada Nerva Traian găsești un Libra Bank și o sucursală ING. În București Mall ai la dispoziție alte câteva opțiuni. Consultă harta pentru mai multe informații.

Garsonieră de vânzare, mobilată în zona Nerva Traian, Sector 3 (2024)
Top Articles
Warehouse Employee at DHL in Tiel in Tiel | OTTO Work Force
Order Picker at Jumbo in Woerden in Woerden | OTTO Work Force
How To Fix Epson Printer Error Code 0x9e
Yogabella Babysitter
Hertz Car Rental Partnership | Uber
5 Bijwerkingen van zwemmen in een zwembad met te veel chloor - Bereik uw gezondheidsdoelen met praktische hulpmiddelen voor eten en fitness, deskundige bronnen en een betrokken gemeenschap.
Select The Best Reagents For The Reaction Below.
A.e.a.o.n.m.s
Jessica Renee Johnson Update 2023
Unit 1 Lesson 5 Practice Problems Answer Key
Sams Early Hours
Dutchess Cleaners Boardman Ohio
Cinebarre Drink Menu
Aberration Surface Entrances
Craiglist Kpr
Who called you from +19192464227 (9192464227): 5 reviews
Tygodnik Polityka - Polityka.pl
Lcwc 911 Live Incident List Live Status
50 Shades Of Grey Movie 123Movies
Ge-Tracker Bond
Amazing deals for Abercrombie & Fitch Co. on Goodshop!
Georgetown 10 Day Weather
Selfservice Bright Lending
Grimes County Busted Newspaper
Optum Urgent Care - Nutley Photos
All Obituaries | Gateway-Forest Lawn Funeral Home | Lake City FL funeral home and cremation Lake City FL funeral home and cremation
Certain Red Dye Nyt Crossword
Bill Remini Obituary
Hannaford Weekly Flyer Manchester Nh
Dr. Nicole Arcy Dvm Married To Husband
Speedstepper
Mikayla Campinos: Unveiling The Truth Behind The Leaked Content
Obituaries, 2001 | El Paso County, TXGenWeb
Cvs Sport Physicals
3 Ways to Format a Computer - wikiHow
Mastering Serpentine Belt Replacement: A Step-by-Step Guide | The Motor Guy
Mosley Lane Candles
Have you seen this child? Caroline Victoria Teague
Nextdoor Myvidster
What Happened To Father Anthony Mary Ewtn
Kstate Qualtrics
Retire Early Wsbtv.com Free Book
Mandy Rose - WWE News, Rumors, & Updates
craigslist | michigan
Www Usps Com Passport Scheduler
Traumasoft Butler
Sour OG is a chill recreational strain -- just have healthy snacks nearby (cannabis review)
Stosh's Kolaches Photos
antelope valley for sale "lancaster ca" - craigslist
Solving Quadratics All Methods Worksheet Answers
Puss In Boots: The Last Wish Showtimes Near Valdosta Cinemas
OSF OnCall Urgent Care treats minor illnesses and injuries
Latest Posts
Article information

Author: Catherine Tremblay

Last Updated:

Views: 5573

Rating: 4.7 / 5 (47 voted)

Reviews: 94% of readers found this page helpful

Author information

Name: Catherine Tremblay

Birthday: 1999-09-23

Address: Suite 461 73643 Sherril Loaf, Dickinsonland, AZ 47941-2379

Phone: +2678139151039

Job: International Administration Supervisor

Hobby: Dowsing, Snowboarding, Rowing, Beekeeping, Calligraphy, Shooting, Air sports

Introduction: My name is Catherine Tremblay, I am a precious, perfect, tasty, enthusiastic, inexpensive, vast, kind person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.